VARAM ministrs R.Naudiņš un parlamentārais sekretārs E.Cilinskis apmeklējuši visas 119 Latvijas pašvaldības

Piektdien, 19.septembrī, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Romāns Naudiņš kopā ar savu priekšgājēju – šobrīd Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas parlamentāro sekretāru Eināru Cilinski, reģionālās darba vizītes ietvaros dosies uz Burtnieku un Alojas novadiem. Ar šo divu novadu apmeklējumu noslēgsies astoņu mēnešu intensīvs darba periods, kura laikā R.Naudiņš un E.Cilinskis ir apmeklējuši visas Latvijas pašvaldības, lai klātienē tiktos ar to vadītājiem, izzinātu un apkopotu pašvaldību problēmas, un meklētu to risinājumus.


Ministrs R.Naudiņš uzsver: “Stājoties amatā, par savu prioritāti izvirzīju sadarbības uzlabošanu ar pašvaldībām, klātienē apzinot to vajadzības un problēmas un meklējot efektīvākos risinājumus. Uzskatu, ka tikai klātienes tikšanās uz vietas ar pašvaldību vadību sniedz pilnīgu izpratni par tām būtiskiem jautājumiem. Kopā ar VARAM parlamentāro sekretāru E.Cilinski šajos astoņos mēnešos esam apmeklējuši visas Latvijas pašvaldības, neatkarīgi no to lieluma. Šajā laikā esam ne tikai uzklausījuši pašvaldības, bet arī meklējuši un raduši iespējas, kā uzlabot sadarbību un sniegt praktisku atbalstu dažādu problēmjautājumu risināšanā.”

Plašāk ar R.Naudiņa vērtējumu un secinājumiem pēc visu 119 Latvijas pašvaldību apmeklēšanas ministrs iepazīstinās šo piektdien, 19.septembrī, plkst.13:00, tikšanās laikā ar žurnālistiem Alojas novada pašvaldības telpās, Jūras ielā 13. Papildus informācija un pieteikšanās medijiem – prese@varam.gov.lv vai pa tālr. 67026533.

Kristīne Kļaveniece
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija Tel.67026533/ 26417267
E-pasts: prese@varam.gov.lv
www.varam.gov.lv