Labdarības izsole Līvānos ir izskanējusi

Ar priestera Jura Zarāna uzrunu, pirmssvētku sajūtās tika aizvadīta labdarības izsole Latgales mākslas un amatniecības centrā. Uz izsoli reģistrējās 10 dalībnieki, kas bija gan vietējie interesenti, gan arī iebraucēji. Izsolē tika pārdotas visas gleznas un gandrīz visas fotogrāfijas. Kopā izsoles laikā tika savākti 773 eiro, taču izsolei noslēdzoties interesenti iegādājās vēl dažas fotogrāfijas, un kopējā naudas summa uz šo brīdi ir 793 eiro.
Latgales mākslas un amatniecības centra vārdā izsakām pateicību visiem radošajiem Līvānu novada māksliniekiem un fotogrāfiem, kuri ziedoja vienu vai vairākus savus darbus izsolei, un tie ir: Evita Kleina, Ilze Griezāne, Jeļena Kuļgajeva, Jānis Magdaļenoks, Inga Salmiņa, Mihails Kuļgajevs, Eleonora Pastare, Solvita Cīrule, Svetlana Kuļgajeva, Jūlija Kuļgajeva, Elga Skrebele, Anastasija Kuļgajeva, Sandra Vigule, Vivita Kokina, Ingmārs Zaļmežs, Česlavs Mazulis. Kā arī sirsnīgs paldies visiem izsoles dalībniekiem pateicoties kuru atsaucībai un ieinteresētībai tiks kaut nedaudz finansiāli atbalstīts baznīcas remonts.
Jau informējām, ka Latgales mākslas un amatniecības centrs aicināja visus Līvānu novada māksliniekus piedalīties labdarības izsolē, kur iegūtie līdzekļi tiktu ziedoti Līvānu Svētā Ercenģeļa Miķeļa Romas katoļu baznīcas remonta atbalstam.

Latgales mākslas un amatniecības centrā, pēc izsoles vēl ir iespēja par ziedojumiem iegādāties desmit mākslinieciskas fotogrāfijas. Aicinām visus arī turpmāk atbalstīt Līvānu Svētā Ercenģeļa Miķeļa Romas katoļu baznīcu, kam vēl joprojām ir nepieciešams ievērojams finansiāls atbalsts.

Ziedot var ikviens!
Līvānu Sv. Miķeļa ERC Romas katoļu draudze
Reģ.Nr. 90000504985
Baznīcas 19, Līvāni, LV – 5316
A/S „Citadele banka”, PARXLV22
LV06PARX0012702560001