Žurnāls IEVA izdod speciālu numuru par Rēzekni

Žurnāla IEVA 26. februāra numura lasītāji tiks aicināti viesoties Rēzeknē, lai iepazītu pilsētas skaistākās vietas un aktuālākos cilvēkus. Žurnālā tiksimies ar Balto lāču solistu Andri Baltaci, Gors vadītāju Diānu Zirniņu, Boņuka lomas atveidotāju Andreju Rudzinski, dueta Inga un Normunds solisti Ingu Mazuri, latgaliešu mūziķi Ingaru Gusānu un Rēzeknes augstskolas docētāju Diānu Apeli, kas iejutīsies modeles lomā.

Andris Baltacis, šlāgergrupas Baltie lāči solists, iejutīsies gida lomā, atklājot vietas pilsētā, kas viņam personīgi tuvas.

Latgales vēstniecības Gors vadītāja Diāna Zariņa intervijā stāstīs par savu dzīvi, kurā neseko plāniem, bet gan emocijām un tā ir izrādījusies viņas veiksmes atslēga.

Uzzināsim, kā pēc Boņuka lomas Jāņa Štreiča filmā gājis Andrejam Rudzinskim, kurš tagad ir militārā dienesta darbinieks.

Pavadīsim vienu dienu bildēs kopā ar šlāgerdziedādāju, dueta Inga un Normunds solisti, Rēzeknes Zaļo pakalnu kora koncertmeistari Ingu Mazuri.

Sarunāsimies ar Latgaliešu mūziķi Ingaru Gusānu, kas skaudri stāstīs par laiku, kad dzēris, neslēpjot, ka attiekšanās no alkohola tobrīd šķitusi kā piespiedu pašnāvība.

Savukārt stila lapās modeles lomā iejūtas rēzekniete –Rēzeknes augstskolas docētāja Diāna Apele. Viņa demonstrēs, kā ikdienā ģērbties tā, lai vakarā var doties uz Goru baudīt kultūras dzīvi.

Žurnāls tirdzniecībā nedēļu, no 26. februāra līdz 4. martam.

Sīkākai informācijai:
Lauma Ozoliņa
Izdevniecība „Žurnāls Santa”
T: 26397999; lauma.ozolina@santa.lv