Izsludināts MAZO KULTŪRAS UN TŪRISMA PROJEKTU KONKURSS

Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūra „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” izsludina ikgadējo Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursu. Projektus konkursam var iesniegt līdz 2014.gada 1.februārim.

Saskaņā ar Rēzeknes pilsētas kultūras un tūrisma attīstības stratēģiju, 2014.gada projektu konkursa prioritāte ir aktivitātes, kas piedāvā saturīga brīvā laika pavadīšanas iespējas Rēzeknē dažādām vecuma grupām. Izvērtējot iesniegtos projektus, par atbilstību prioritātei tiks piešķirt papildus punkti.

Projektu konkursa pieteikumu iesniegšanas termiņš: līdz 2014.gada 1.februārim.
Projektu realizēšana laika posmā no 2014.gada 1.marta līdz 10.decembrim.

Projektu konkursa mērķis un uzdevumi: finansiāli atbalstīt kultūras un tūrisma daudzveidīgu un kvalitatīvu piedāvājumu Rēzeknes pilsētā un veicināt sabiedrības līdzdalību Rēzeknes pilsētas kultūras un tūrisma attīstībā. Projektu konkursā var piedalīties gan juridiskas personas, gan pilngadīgas un rīcībspējīgas fiziskas personas.

Nolikums (3.52 MB)
Projekta tāme (38.50 KB)
Apliecinājums (26.50 KB)

Informējam, ka sakarā ar aģentūras faktiskās adreses maiņu un līdz ar eiro ieviešanu, Mazo kultūras un tūrisma projektu konkursa nolikumā tiks veikti sekojoši labojumi un papildinājumi:
• Finansējums tiks piešķirts līdz 50% no iesniegtā projekta summas, viena projekta realizācijai ne mazāk par EUR 213,43 (Ls 150) un ne vairāk par EUR 2845,74 (Ls 2000), kopējais budžets projektu atbalstam ir EUR 7114,36 (Ls 5000);
• Projekta tāmes aprēķini jāiesniedz eiro valūtā;
• Projektu pieteikumi jāiesniedz personīgi vai jānosūta pa pastu, adrese: Pašvaldības aģentūrai „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs”, Pils ielā 4, Rēzeknē, LV-4601 (349.kab.);
• Veidojot un publicējot dažādus projekta publicitātes materiālus, izmantot oficiālo pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” logo kopā ar šādu tekstu: Šis projekts tiek īstenots Mazo kultūras un tūrisma projektu konkursa ietvaros, to finansē Rēzeknes pilsētas dome un organizē pašvaldības aģentūra „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs”.

Mazo kultūras un tūrisma projektu finansēšanas konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas pieejamas pašvaldības aģentūrā „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” darba dienās un pilsētas mājas lapā www.rezekne.lv, kā arī aģentūras profilā sociālajos tīklos www.facebook.com/RezeknesKulturasUnTurismaCentrs un www.draugiem.lv/kulturasunturismacentrs/

Informāciju sagatavoja Maija Upeniece,
pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs”
reklāmas speciāliste
Tālrunis 26106775