Starptautiska e-pārvaldes un IKT konference Rīgā

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina interesentus piedalīties starptautiskā e-pārvaldes un IKT konferencē „CONT_ACT RIGA 2013: E‑Government CONTent and ACTions – Effective Public Services”, kas notiks š.g. 22. novembrī, Rīgā.

Konferences mērķis ir apvienot līdz 250 e-pārvaldes un IKT nozares ekspertus no dažādām valstīm, dalīties pieredzē e-pārvaldes politikas attīstībā un IKT risinājumu pielietošanā valsts darbā un pakalpojumu sniegšanas organizēšanā. Sagaidāms, ka konferencē piedalīsies pārstāvji no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Gruzijas, Moldovas, Ukrainas un citām valstīm.

Informācija par konferenci, kā arī reģistrācija pieejama www.itbaltic.com/en/conferences/cont_act-riga2013/

Lūdzam pieteikties konferencei ne vairāk kā diviem pārstāvjiem no vienas institūcijas un savlaicīgi reģistrēties, vietu skaits ir ierobežots.

Konferenci rīko Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija sadarbībā ar Latvijas IT klasteri. Dalība konferencē ir bezmaksas, pateicoties Eiropas Savienības un Latvijas valsts finansiālam atbalstam.

Informāciju sagatavoja
Arnis Daugulis,
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Valsts sekretāra vietnieks informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jautājumos