Zīmējumu un eseju konkurss par Lubāna ezeru

Lai sekmētu jauniešu radošo darbību un aktivitāti, kā arī sniegtu iespēju skolēniem mākslinieciski izpausties, ūdenstūrisma attīstības centrs „Bāka” izsludina vizuālās mākslas konkursu „Lubāna ezers cauri gadalaikiem” Rēzeknes novada 9.klašu audzēkņiem, kā arī eseju konkursu „Lubāna dzelmes noslēpumi” 12.klašu skolēniem.


Zīmēšanas konkursa dalībniekiem jāiesniedz viens uz papīra vai jebkura cita priekšmeta veidots vizuāls darbs jebkurā tehnikā, kas spilgti un radoši attēlo Lubāna ezeru kādā no gadalaikiem, savukārt vidusskolas pēdējās klases audzēkņi aicināti iesniegt vienu līdz pusotru lapu garu eseju par Lubāna ezeru un to, kas glabājas tā dzelmē, izvairoties no vispārzināmu faktu citēšanas.

Vizuālās mākslas darbi jāiesniedz līdz 20.decembrim, savukārt esejas – līdz 21.decembrim, sūtot uz adresi: Gaigalavas pagasta pārvaldei, Rēzeknes iela 2, Gaigalava, Rēzeknes novads, LV-4618 vai ienesot Rēzeknes novada pašvaldības 3.kabinetā (Atbrīvošanas aleja 95, Rēzekne).

Konkursu uzvarētāji tiks paziņoti un labāko darbu autoru apbalvošana notiks 2013.gada 10.janvārī ūdenstūrisma attīstības centrā „Bāka”. Labāko darbu autori saņems balvas no „Bākas” pakalpojumu klāsta, kā arī veicināšanas balvas no Rēzeknes novada pašvaldības. Pēc konkursa noslēguma labākie darbi arī tiks izstādīti „Bākas” un Rēzeknes novada pašvaldības telpās.

Ar konkursu nolikumiem var iepazīties Rēzeknes novada mājas lapā www.rezeknesnovads.lv

Vairāk informācijas:
Liene Skrauča, ŪTC “BĀKA” administratore,
tālr.: 26663358, 26691177,
e-pasts: baka@rezeknesnovads.lv