Rēzeknes novada pašvaldība aicina pieteikt pretendentus Atzinības rakstu piešķiršanai

Līdz 26.oktobrim Rēzeknes novada pašvaldība aicina iesniegt ierosinājumus augstākā pašvaldības apbalvojuma – Atzinības raksta – piešķiršanai Latvijas Republikas proklamēšanas 94.gadadienā. Ierosinājumus ir tiesīgi iesniegt Rēzeknes novada domes deputāti, novada pašvaldības izpilddirektors, pašvaldības administrācijas nodaļu vadītāji, pašvaldības iestāžu vadītāji, pašvaldības kapitālsabiedrību valdes locekļi, Rēzeknes novada uzņēmēju konsultatīvā padome, kā arī iedzīvotāju konsultatīvās padomes.


Ierosinājumus, aizpildot pieteikuma anketu, var iesniegt Rēzeknes novada pašvaldības administrācijas (Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 95) 17.kabinetā (pie sekretāres) vai elektroniski uz e-pastu: info@rdc.lv. Pieteikuma anketu var atrast Rēzeknes novada pašvaldības mājas lapā www.rezeknesnovads.lv.

Jāatzīmē, ka Rēzeknes novada Atzinības raksts ir cieņas apliecinājums un pateicība par izciliem sasniegumiem Rēzeknes novada pašvaldības darbā, tautsaimniecības, zinātnes, vides, izglītības, veselības un sociālās aizsardzības, kultūras, sporta, kā arī valsts pārvaldes jomās.

Madara Ļaksa,
Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste