„Latvijas šlāgerkanāls”, Latvijas radio 2 un „LĪGO, LATGALE!” aicina lustēt arī šogad

Pamatīgas dzīres, jautras dziesmas un dejas, skanīga sadziedāšanās gada īsākās nakts burvībā pie ugunskura, novada īpašās tradīcijas un pat mīlas prieki – tādi vienmēr bijuši, ir un būs Līgo svētki Latgalē!


Jau otro gadu lustīgākie un izturīgākie līgotāji 23. jūnijā no plkst. 18.00 tiek aicināti uz skaistāko dabas stūrīti Līvānos Daugavas krastā – Zaķusalu.

Šogad līgotājiem īpašu atmosfēru radīs atraktīvie un uz jestrām izdarībām kārie Rūdis ar Kārlēnu no „Skroderdienām Silmačos”.
Pasākums norisināsies vairākās daļās, kas būs piemērots dažāda vecuma apmeklētājiem. Līgotājiem būs iespēja sadziedāties ar tādām grupām un dziedātājiem kā Inga un Normunds, „Ginc & Es”, Kaspars Antess un Dzintars Čīča, „Zeļļi” u.c. Puncuļu ģimene, „Latgales dāmu pops”,Juris Ostrovskis no grupas „Patrioti.lg”. Latviešu populārās ziņģes sadziedāt un izdancot palīdzēs Kurzemes – Liepājas teātra dziedošie aktieri Edgars Pujāts un Marģers Eglinskis. Koncerta daļas izskaņā Lielais Līgonakts ugunskurs tiks aizdedzināts kopā ar Latgales tradīciju kopēju- folkloras kopu „Turki”. Savukārt Zaļumballē par danču ritmiem gādās izcilākie Latgales dančmeistari- grupas „Zenīts”, „Marčello”, „Ginc & Es”

Nenoliedzami līgošana ir visas ģimenes pasākums, tāpēc arī padomāts par bērniem – darbosies atrakciju piepūšamā pilsētiņa, batuts, slidkalniņi.
Biļetes var iegādāties SIA „Biļešu serviss” kasēs, „Statoil” benzīntankos un Līvānos Kultūras centrā, pasākuma dienā – norises vietā – Zaķusalā!
Biļešu cena iepriekšpārdošanā 3 Ls, zaļumballes dienā 4 Ls.
Bērniem līdz 12 gadiem un cilvēkiem ar invaliditāti (uzrādot Invaliditātes apliecību) ieeja bez maksas. Arī Līgām un Jāņiem Saulgriežu nakts lustēs ieeja bez maksas !!!
Visi, kas būs iegādājušies biļeti uz pasākumu, piedalīsies Līgo bezmaksas izlozē, kurā tiks izlozēts ceļojums, kā arī citas interesantas balvas!!
Papildu maksa ir par iebraukšanu pasākuma vietā ar auto, tā stāvvietu, kā arī telšu vietu.
Pasākuma norises teritorijā notiks tirdzniecība ar vietējo amatnieku un ražotāju produkciju, būs iespēja nogaršot novada tradicionālos ēdienus un iegādāties suvenīrus. (Kontakttālrunis – 26391211).

Atbalstītāji: „Aldaris”, Līvānu novada dome, klubs Moonlight,
Līvānu kultūras centrs, Līvānu Kūdras fabrika, Skaisto skatu aģentūra,
Latgales druka, vēstnesis, Merkurita, Vīngliemežu delikatese, lielformāta druka Lukss
Informatīvie atbalstītāji: Mūzikas video, Divu Krastu radio, Latgales radio,
Vietējā, Jaunais Vēstnesis, Novadnieks, Latgales laiks, cilvēkam.lv, Latgalīšu kultūrys gazete.lv