Inovatīvās “Vispusīga intelekta” mācības noslēdzas ar teātra izrādi Daugavpilī, uz kuru aicināts ikviens

“Latvijas Intelektuālās Attīstības Fonda” rīkotās “Vispusīga intelekta” mācības, kas no 30. aprīļa līdz 22. maijam risinājās Daugavpils novada Medumu pagastā, noslēgsies 22. maijā plkst. 16.00 Daugavpilī Rīgas ielā 49 (orientieris kafejnīca “Vēsma”) ar teātra izrādi “Kā es redzu sevi citos un citus sevī”. Tā tapusi sadarbībā ar lektoru britu teātra režisoru, augsti novērtētu radošuma ekspertu Gordonu Poadu.


Izrādē tiks izmantota mācību dalībnieku radīta dzeja, mūzika, dejas un vizuālās mākslas darbi. Izrāde risināsies Daugavpils centrā, un to bez maksas aicināti noskatīties draugi, radi un visi, kam interesē izpausme teātrī.

“Vispusīga intelekta” mācībās piedalās vairāk nekā 30 cilvēki vecumā no 19–65 gadiem. Dalībnieki apgūst zinātnes pamatprincipus, pašefektivitāti, radošumu, toleranci, inovāciju radīšanas un citas prasmes, kas tik ļoti nepieciešamas gan atsevišķu indivīdu, gan visas sabiedrības dzīves kvalitātes uzlabošanai. Pedagogu un ekspertu vidū ir speciālisti no Latvijas, Vācijas, Anglijas, starptautisku uzņēmumu pārstāvji, kā arī Daugavpils Universitātes zinātnieki.

“Šī programma ir unikāls precendents, kad mācību procesā izdevies iekļaut organisma funkcionēšanas un bioķīmijas izpratni,” Dr. med. Kārlis Ullis (ASV). “Nezinu pasaulē mācību analogu, kur tik augstā līmenī savienota zinātne, ētika un dzīves prasme,” pasaulē augsti atzīts inovāciju un pārmaiņu vadības speciālists Michael Fuchs (Vācija). “Sevis izpratne un prasme līdzsvaroties ir instruments radošuma virzītai izpasaumei,” teātra režisors, radošuma eksperts Gordon Poad (Lielbritānija).

Inovatīvo “Vispusīga intelekta’” mācību programmu atbalsta Daugavpils pilsētas dome, Rīgas dome, Daugavpils Universitāte un citas organizācijas.

Vairāk informācijas
www.intelektam.lv
www.twitter.com/IntelektamLV
www.facebook.com/Intelektam.lv