Jauniešu sadarbība ar uzņēmējiem

Jauniešu biedrība (JB) „Dagne” ir uzsākusi jaunu pasākumu – „Jauniešu un uzņēmēju sadarbība”. Pasākuma mērķis ir paplašināt jauniešu redzesloku, iepazīstināt ar uzņēmējdarbību un radīt interesi ar to nodarboties.


Pirmajā pasākuma ietvaros notikušajā tikšanās reizē satikās Dagdas pilsētas un pagasta jaunieši ar SIA „Valmeks” valdes locekli Valēriju Blusu.

Pirmā tikšanās noritēja ļoti veikmīgi, un rezultātā tika noorganizēta labdarības akcija, kurā bērni varēja apgūt slidotprasmi. Akcijā iesaistījās arī Dagdas vidusskola un Dgadas novada sociālais dienests.

Uzņēmējs nodrošināja bezmaksas ledus laukumu un slidas, trūkstošās slidas – Dagdas vidusskola. Sociālais dienests informēja un atlasīja akcijas dalībniekus – bērnus, kas sapņo iemācīties slidot.
Katram bērnam tika pa jaunietim – asistentam, kurš mācīja slidot. Un rezultāts bija acīmredzams – bērnu sejās smaids un acīs mirdzēja prieks.

Paldies visiem akcijas dalībniekiem – jauniešiem, kas mācīja bērnus slidot; SIA „Valmeks” valdes loceklim valērijam Blusam; Dagdas novada sociālajam dienestam; Dagdas vidusskolai un Dagdas novada pašvaldībai par nodrošināto transportu.

Svetlana Ilatovska
Dagdas novada jaunatnes lietu speciāliste