Aicinām uz īpašu koncertšovu „Dziedi savai pilsētai”

24.februārī plkst. 19.00 Balvu Kultūras centrā ikvienam būs iespēja pirmo reizi vērot vēl nebijušu izklaides un humora koncertšovu „Dziedi savai pilsētai”


Šova galvenie varoņi būs Balvu pilsētas un novada dziedošie iedzīvotāji – skolotāji, pensionāri, bērni, jaunieši, uzņēmēji un daudzi, daudzi citi, viņi dziedās par prieku sev un citiem, tādus Jūs viņus vēl nebūsiet redzējuši!

Dalībnieki šovā uzstāsies dzīvajā izpildījumā – instrumentālās grupas vadībā, kas nodrošinās īpašu skanējumu, dalībnieki pie saviem priekšnesumiem ir strādājuši vairākus mēnešus, lai iepriecinātu un liktu smaidīt visu paaudžu klausītājiem.

Ar šova dalībniekiem uz skatuves kopā būs kolorītā aktrise un humoriste Jolanda Suvorova, kura ikvienam sola patiesi aizraujošu, pārsteidzošu un krāšņu šovu ar asprātīgiem dialogiem, veselīgu humoru, komiskām un melodramatiskām situācijām un, protams, – ar skanīgām un visiem līdzi dziedamām dziesmām!

„Ja gribat labi atpūsties, no sirds izsmieties, tā teikt uzņemt „C” vitamīnu, kurš visu gadu Jūs nodrošinās ar veselību, skaistumu un laimi, nenokavējiet,” – aicina Jolanda Suvorova.

Biļetes uz šovu iespējams iegādāties Balvu Kultūras centrā.
Ls 3 – iepriekšpārdošanā un Ls 4 – pasākuma dienā!

Papildus informācijai:

Šova producents
Sandis Mohovikovs
Tālr. 29131458
info@dziedisavaipilsetai.lv