Daugavpils teātris aicina uz Sieviešu laimi

13.janvārī plkst. 18.30 uz Daugavpils teātra skatuves tiks spēlēta aizvadītā gada populārākā melodrāma ar komēdijas elementiem krievu valodā Ludmila Ulicka „Sieviešu laime”.


Izrāde stāsta kā māte sadzīvo ar dēlu un meklē viņam pieticīgu līgavu sev pa prātam. Nemaz neņemot vērā to, ja nav mīlestības – tad nav arī laimes. Māka sadzīvot un tieksme mīlēt rosina dēlu nostāties krustcelēs. Viņam ir izvēle un iespēja pašam izdzīvot šo dzīvi, lai izjustu visus tās priekus un iztēles bēdas.
Izrāde „Sieviešu laime” tiek izdzīvota ironijā caur asām un sadzīves negācijām, un ir atzīta vērtība Latvijas teātru pasaulē.

Par Esfiras lomu šajā izrādē Vera Hramņikova „Spēlmaņu nakts” apbalvošanas ceremonijā, bija nominēta titulam Gada aktrise.
Režisors – Mihails Mamedovs. Lomās: Vera Hramņikova, Žanna Lubgāne, Irina Kešiševa, Mihails Samodahovs, Viktors Jancevičs.
Biļešu cena 2 un 3Ls, iepriekšpārdošana Daugavpils teātra kasē (654 26520) vai „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadīze.