Grupas “La Petite Paris” un Diānas Pīrāgs Ziemassvētku koncerts Daugavpils novada Kultūras centrā

Teiksmainajā laikā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu, 27. decembrī, plkst. 18.00 Daugavpils novada Kultūras centru (Dobeles ielā 30, Daugavpilī) pieskandinās šarmantā džeza dziedātāja Diāna Pīrāgs un „Mirage Jazz Orchestra” grupa “La Petite Paris” jeb “Mazā Parīze”.


Mūziķi ar lielu mīlestību ir sagatavojuši dāvanu Ziemassvētkos – jauku un pozitīvas emocijas rosinošu melodiju programmu, kas sasildīs jūsu sirdis, izvilinās smaidu un varbūt pat liks notraust kādu aizkustinājuma asaru.

Koncertā skanēs populāras Ziemassvētku melodijas un dziesmas tradicionālās un džeza noskaņās. Cik lēni snieg, Baltie Ziemassvētki, Vecgada dziesmiņa, Elēģija, Ķekatnieki, Zvaniņš skan, Lai tik snieg, , Santa Klauss nāk, Sudraba zvani, Nāc kopā ar mums… Daudzas no tām jūs noteikti zināsiet un varēsiet dungot līdzi, kādu atklāsiet no jauna vai arī izdzirdēsiet pirmo reizi. Grupas mūziķi koncertā izmanto tikai akustiskos instrumentus, kas ļauj brīvi muzicēt un rada īpaši siltu un mājīgu atmosfēru.

Mūžam smaidošais akordeona virtuozs un dziedātājs Marko Ojala (Somija), trombonists Lauris Amantovs, saksofona lielmeistars Raivo Stašans, kontrabasists Raivo Ozols un dziedātāja Diāna Pīrāgs garantē labu mūziku lieliskā izpildījumā, gaišu noskaņojumu visai gada nogalei, un ļoti vēlas, lai šī tikšanās jūsu sirdīs iedegtu kādu mazu gaišu uguntiņu.

Ieejas maksa: 2Ls

Plašāka informācija zvanot t.: 65431867, mob.: 26362572

Informāciju sagatavoja Daugavpils novada kultūras centra menedžere Anita Auzāne