Labo darbu nedēļas laikā čakli pastrādājuši Pildas pamatskolas skolēni

20. oktobrī darbs noritēja ne tikai Pildas ciematā vai pagasta teritorijā, bet arī skolēnu dzīvesvietās- Pureņos un Ņukšos.


3. klase kopā ar audzinātāju O.Baklāni un skolotāju F.Duļbišu steidzās palīgā vientuļajai pensionārei Leontīnei Sviklānei. Bērni krāva malku , grāba lapas, pieaugušo uzraudzībā dezināja sausos zarus. Skolotājs palīdzēja saskaldīt malku. Gandarījums par padarīto gan bērniem, gan pensionārei. „Kad iesim strādāt vēl ?”- ir jautājuši bērni.
4.klase kopā ar audzinātāju Guntu Lotko sakopa krucifiksu ciemata centrā. 9.klase ar audzinātāju Jeļenu Ševcovu strādāja skolas apkārtnē.
5.-8. klases skolēni kopā ar skolotājām Inesi Kalveršu, Gelēnu Buļu un Jeļenu Višņakovu sakopa Brodaižas katoļu baznīcas apkārtni. Strādājot un redzot , cik daudz tur vēl būtu darāmā , ir radusies doma uzņemties šefību par šo pagasta nomales objektu.
Pureņu pagasta bērni kopā ar skolotāju Airu Mikijansku ir strādājuši bijušās Pureņu sākumskolas teritorijā . Pēc tam ir bijusi jauka tikšanās ar pagasta bibliotekāri V.Žeikari un kopīga tējas dzeršana.
Skolotāja Rita Beļavska pulcināja Ņukšu ciemata bērnus un visi kopā strādāja pie Ņukšu pamatskolas ēkas – novāca sausās puķes, sakopa teritoriju.
Visi ir strādājuši no sirds un tas tikai vēlreiz apliecina to, ka vajag tikai sākt – darbaprieks un spars rodas strādājot!

Lai aplūkotu fotogaleriju, uzklikšķiniet uz bildes!

Pildas pamatskolas direktore I.Romanova