Atklāj izstādi „Ražots Latvijā 2011”

Šodien, 14. oktobrī, plkst. 12:00 oficiāli tika atklāta SIA Kelle Expo organizētā izstāde Ražots Latvijā 2011, kas no 14. -16. oktobrim notiks Skonto hallē, Rīgā, Melngaiļa ielā 1a.


Izstādes atklāšanā svinīgo uzrunu teica Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, kā arī SIA Kelle Expo valdes priekšsēdētājs Erlens Kelle. J. Radzevičs savā uzrunā norādīja, ka ir svarīgi iegādāties to, kas ir ražots tepat Latvijā. „Es arī ceru, ka mūsu ražotā produkcija ies pāri valsts robežām,” savu vēlējumu izteica J. Radzevičs.
Erlens Kelle savā uzrunā izteica pateicības vārdus visiem izstādes dalībniekiem par piedalīšanos izstādē, kā arī novēlēja izturību visiem Latvijas ražotājiem, lai „parādītu visai pasaulei, ka Latvijā ražo lieliskas lietas”.
Apsveikuma vārdus teica arī Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācijas valdes loceklis Armands Krūze, aicinot visus nākt apmeklēt izstādi, kā arī ilggadējs izstāžu Ražots Latvijā dalībnieks SIA PANTIO valdes priekšsēdētājs Arnis Spurdziņš, kurš svinīgajā uzrunā novēlēja arī citiem uzņēmumiem ņemt dalību SIA Kelle Expo rīkotajās izstādēs, salīdzinot to ar „treniņu pasaules mēroga izstādēm”.

Kā jau iepriekš izskanējis, izstādē ir iespējams nobaudīt un iegādāties ražotāju produkciju no visas Latvijas. Ir gan zemnieku labumi, gan ekoloģiskie ražojumi, tāpat arī zivis, kūpinājumi, piena produkti, saldumi, gaļas izstrādājumi, neizpaliek arī rūpniecības preces, būvniecības materiāli, kosmētika, dizaina priekšmeti, tekstila izstrādājumi un citas lietas.
Šogad dalībnieku vidū ir tādi uzņēmumi kā DK Daugava, AS Cēsu Alus, AS Olainfarm, SIA Aimaks, SIA Rēzeknes gaļas kombināts, SIA Saldumu tirdzniecība, SIA Pure Chocolate, AS AMO PLANT, Lampu dizaina darbnīca un citi Latvijas ražotāji. Katrs no ražotājiem ir padomājis, lai apmeklētājiem izstādē pavadītais laiks būtu ne vien informatīvs, bet arī interesants.
Šī gada izstādē ir padomāts ne vien par Latvijas ražotāju produkciju, bet arī izklaides programmu. Uz skatuves uzstāsies gan jaunie izpildītāji, ar muzikāliem priekšnesumiem jau rīt priecēs populārā TV3 šova Mūsu zelta dziesma dalībnieks – Nikolajs Puzikovs, dziedošā Riču ģimene, grupa The Afternoon un citi jaunie izpildītāji. Būs arī puišu deju grupa MASTER SPARK, modes skates, velo triāla šovs un citas izklaides aktivitātes. Savukārt svētdienā būs īpašs pārsteigums visiem izstādes apmeklētājiem – unikāla iespēja vērot TV3 šova Mūsu zelta dziesma atklāto mēģinājumu!
Īpašs iepriecinājums gaidāms arī pašiem mazākajiem – izstādes laikā bērniem būs iespējams baudīt bez maksas izklaides Annels atrakciju laukumā.
Izstāžu kompānijas SIA Kelle Expo rīkotā daudznozaru rudens Izstāde savus apmeklētājus gaidīs 14.-15. oktobrī no desmitiem rītā līdz septiņiem vakarā, savukārt 16. oktobrī no desmitiem rītā līdz pieciem pēcpusdienā.
Papildus informāciju par izstādi var atrast: www.latvijasrazotaji.lv un www.draugiem.lv/razotsbaltija/

Informāciju sagatavoja:
SIA KELLE EXPO
Sabiedrisko attiecību vadītāja
Liene Pālēna
Tālr. +37126104145
E-pasts: zurnals@kelle.lv