„Šalles tapošana uz grābekļa”

Daugavpils vācu biedrība „Erfolg“ organizē radošo darbnīcu „Šalles tapošana uz grābekļa”.


Līdz brīdim, kad iestāsies vēss laiks ir atlicis pa visam nedaudz, tāpēc jau laicīgi ir jāsāk nodrošināties ar siltu apģērbu. Apmeklējot mūsu darbnīcu „Šalles tapošana uz grābekļa” Jūs pats savām rokām varēsiet pagatavot sev brīnišķīgas lietas un izgatavot orģinālas dāvanas sev un saviem tuviniekiem! Pēc darbnīcas apmeklēšanas – tapošana uz grābekļa, noteikti kļūs par jūsu iecienītāko brīvā laika pavadīšanas veidu, tā kā tas ir neticami viegli – tā ir lieliska iespēja atklāt savas slēptās radošās spējas, pilnveidot sevi un reizē tas palīdz noņemt stresu. Un, protams, paša rokām pagatavota šalle šādā tehnikā būs unikāla rotaslieta un Jūs ar šādu aksesuāru varēsiet pievērst sev uzmanību un garām ejošie cilvēki Jūs apbrīnos.

Tapošana uz grābekļa – ir ļoti sens un jautrs adīšanas/tamborēšanas veids, kura pamatā ir dzijas cilpu mešana ap tapiņām. Visvienkāršākais šādas adīšanas paņēmiens ir izmantojot parastu grābekli, kas pavērsts ar zariem uz augšu – tā var iegūst ļoti vaļīgu adījumu, ko parasti izmanto šallēm, apmetnēm, tunikām, pārklājiem vai aizkariem.
Rokdarbiem jau izsenis bija liela nozīme cilvēka dzīvē. Arī mūsdienās arvien biežāk par savu hobiju sievietes izvēlas rokdarbus. Izgatavojot šalli savām rokām, sievietei ir iespēja izcelties, būt apjūsmotai un oriģinālai.

______________________________________________________

Darbnīcas mērķis: piedāvāt visiem interesentiem iespēju lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku un attīstīt radošās prasmes rokdarbos. Uzadot jaunu šalli savām rokām, Jūs palutināsiet sevi vai kādu Jums tuvu cilvēku, uzdāvinot lielisku un neatkārtojamu dāvanu.

Mērķauditorija: laipni lūdzam pieteikties visus, kam patīk rokdarbi un ir vēlme iemācīties kaut ko jaunu.

Norises laiks un vieta: 22.10.2011, plkst. 12.00 (nodarbības ilgums 2-3 st.), Daugavpils, Cietokšņa iela 44, Daugavpils Vācu biedrības telpās.

Dalības maksa: Par nodarbību 4Ls
Vēlams līdzi paņemt koka vai plastmasas grābekli. Dzijas un grābekli būs iespējams iegādāties nodarbībā.
Diegi (dzija) vienai šallei 2 Ls (5 Ls/kg)
Grābeklis 6,5 Ls

Darbnīcas programma ietver:
• Tapošanas uz grābekļa tehniku apgūšana.
• Šalles tapošana.
• Ideju un tapošanas variāciju apspriešana.
• Materiālu izsniegšana.

Darbnīcas vadītāja: Leonora Kolomažina – māksliniece, filcēšanas, tapošanas un lakatu pīšanas darbnīcu vadītāja

______________________________________________________

Izvēlies būt oriģināla!!!

Ja esi sajutis/-usi sevī kādu intereses dzirksti,
Pieteikumus gaidām līdz 21.10.2011. !
Zvaniet : +371 20371892, 65420019
Vai rakstiet: erfolg@inbox.lv
www.erfolg.lv
Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta, jo vietu skaits ir ierobežots!