Robežsardze aicina piedalīties bērnu un jauniešu zīmējumu konkursā

Valsts robežsardzē (VRS) izsludināts bērnu un jauniešu zīmējumu konkurss “Atjaunotajai Valsts robežsardzei – 20”.


Konkurss notiek sakarā ar Valsts robežsardzes atjaunošanas 20.gadadienu, ko šogad atzīmē robežsargi, un tā mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu izpratni par robežsardzi un tās galvenajiem uzdevumiem, kā arī popularizēt robežsarga profesiju.
Zīmējumu autori tiks dalīti trīs vecuma grupās: līdz 7 gadiem, no 8 līdz 12 gadiem un no 13 līdz 18 gadiem. Konkursa nolikums apskatāms VRS mājas lapā – www.rs.gov.lv, sadaļā „Atjaunotai robežsardzei – 20″ .
Visās VRS teritoriālajās pārvaldēs un Valsts robežsardzes koledžā līdz š.g. 15.oktobrim tiek pieņemti konkursa dalībnieku zīmējumi (zīmējumus var nosūtīt/ iesniegt).
Darba otrajā pusē jānorāda autora vārds, uzvārds, vecums un kontaktinformācija – dzīves vietas adrese, sava vai vecāku e-pasta adrese un kontakttālrunis. Konkursa dalībnieks var iesniegt vairākus darbus, ar attiecīgo informāciju lapas otrajā pusē.

Līdz 2011.gada 28.oktobrim konkursa žūrija Valsts robežsardzes Galvenajā pārvaldē, Rīgā, izvērtēs iesniegtos darbus.
Konkursa rezultāti un uzvarētāji tiks paziņoti 2011.gada 4.novembrī, ievietojot informāciju Valsts robežsardzes mājas lapā un nosūtot informāciju personīgi uz norādīto konkursa dalībnieka kontaktinformāciju.
Konkursa uzvarētāji tiks apbalvoti 2011.gada 13.decembrī Valsts robežsardzes Atjaunošanas 20.gadadienas svinīgās sanāksmes laikā. Labākie darbi tiks publicēti Valsts robežsardzes mājas lapā.
Aicinām vecākus pastāstīt saviem bērniem par zīmējumu konkursu! Aicinām bērnus ņemt aktīvu dalību konkursā! Robežsargi gaida jūsu darbus!

_____________________________________________________

Informāciju sagatavoja: Žanna Kalvāne,
Valsts robežsardzes koledžas direktora palīdze, tālrunis 64603680, e-pasts zanna.kalvane@rs.gov.lv
Foto autors – A.Vītols, VRK