Liriskā komēdija „Bildinājums” turpina savas gaitas arī jaunajā Daugavpils teātra sezonā!

Šajās lietainajās, vēsajās un vienkārši draņķīgajās rudens dienās, kad gribas vēl joprojām ķert un saglabāt pēdējo pozitīvo vasaras lādiņu, kad gribas mīlēt un tikt mīlētam, un tumšos vakarus nepavadīt vienatnē, Daugavpils teātris ielūdz savā sātā!


Mēs ielūdzam Tevi, skatītāj, baudīt kopā ar Daugavpils teātra aktieriem – Inesi Ivulāni, Māri Korsieti un Viesturu Renci – lirisko komēdiju-romanci „Bildinājums” (pēc Antona Čehova darba motīviem) 2011. gada 11. septembrī plkst. 17.00 un 15. septembrī plkst. 14.00!

Iestudējums „Bildinājums” ietver sevī spilgtākās dzīves negācijas, ko, mūsuprāt, izdzīvojam mēs katrs – patīkamākie pārdzīvojumi un jūtu nianses! Trauslums un neprātīgais skaistums izrādes laikā apžilbina lomu izpildītājus un pārpilda skatītāju sirdis ar svētu un nevainīgu mīlestību.

Īpaša vieta iestudējumā tiek vērsta uzvedībai kā tādai, kura izrādes laikā diktē savas emocijas! Smalkā un romantiskā aktrise-režisore Līga Korlaša pakļāvās šim emocionālajam valdzinājumam un nolēma izvest skatītajus caur mūsdienu groteskas ērkšķiem pie liriskās un mūžamspožās zvaigznes – Bildinājums!

Izrāde tiek spēlēta latviešu valodā uz Lielās zāles skatuves!
Biļetes cena 5Ls, iepriekšpārdošana Daugavpils teātra kasē (65426520)
vai www.bilesuparadize.lv!