Rēzeknes domes pārstāvji piedalīsies Starptautiskajā biznesa forumā Pleskavā

Nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, Rēzeknes pilsētas domes delegācija (domes priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Rešetņikovs un domes deputāts Aleksandrs Marčenko)piedalīsies Starptautiskajā biznesa forumā Pleskavā (Krievija).


Ielūgums piedalīties šajā forumā saņemts no Pleskavas apgabala gubernatora Andreja Turčaka tikšanās laikā ar Rēzeknes pilsētas domes vadību un uzņēmējiem 16. septembrī Rēzeknē.

Forumā apspriedīs tēmas, kas skar Krievijas Ziemeļrietumu reģionu un ES valstu starptautiskās sadarbības perspektīvas, biznesa lomu starptautiskajā sadarbībā, starptautisko programmu realizāciju pierobežas teritoriju attīstības ietvaros utt.

Otrā foruma diena būs veltīta darbam tematiskajās sesijās. Tā kā Rēzeknei ļoti aktuāli ir dzīvojamā fonda un pilsētas apkures sistēmu uzturēšanas un renovācijas jautājumi, Rēzeknes pilsētas domes delegācija piedalīsies sesijas „Vietējie apkures veidi un dzīvokļu saimniecības reformēšana” darbā. Bez tam, domes deputāts Aleksandrs Marčenko sekijā uzstāsies ar ziņojumu „Jauninājumi dzīvojamo māju iekšējo siltumapgādes sistēmu renovācijā jeb vēlreiz par energoresursu ekonomiju”.

Uz Pleskavu rēzeknieši dodas Latgales plānošanas reģiona delegācijas sastāvā.

Informāciju sagatavoja:

Marina Sokolova
Rēzeknes pilsētas domes
Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste
64607675
marina.sokolova@rezekne.lv