SEB dzīvības apdrošināšana: „Labākie mākslinieki labākajiem klientiem”

Svinot savu 70 gadu jubileju un sakot paldies par sadarbību 51 tūkstotim klientu, SEB dzīvības apdrošināšana šogad organizē īpašus jubilejas pasākumus klientiem visā Latvijā. SEB dzīvības apdrošināšana 9.jūnijā saviem Latgales reģiona klientiem dāvināja īpašu jubilejas koncertu “Labākie mākslinieki labākajiem klientiem”. Koncerts norisinājās Daugavpils teātrī un skatītājus priecēja tādi mākslinieki kā Ieva Akuratere, stepa šovdejotājs Māris Pūris, Latgales populārākā grupa Patrioti.lg, kā arī iemīļotākie Daugavpils teātra aktieri.


SEB dzīvības apdrošināšanas valdes priekšsēdētājs Ints Krasts: “Šogad SEB dzīvības apdrošināšana svin 70 gadu jubileju. Savu jubilejas gadu tā uzsāka, dāvinot patīkamus mirkļus Jelgavas, Ventspils, Liepājas un Valmieras klientiem. Jelgavnieki tika aicināti bez maksas apmeklēt 12. Starptautisko ledus skulptūru festivālu, savukārt ventspilniekiem bija iespēja lieliski pavadīt Lieldienas Ventspils Piejūras dabas parkā. Saviem Liepājas klientiem SEB dzīvības apdrošināšana dāvināja Ivo Fomina koncertu, bet valmierieši baudīja kino vakaru un vaska figūru izstādi, kas atceļojusi no Sanktpēterburgas. SEB dzīvības apdrošināšana vēlas teikt paldies par sadarbību saviem Latgales reģiona klientiem. Mēs ceram, ka koncerts bija laba iespēja atpūsties un baudīt mākslu.”

SIA “Meliors” valdes loceklis un SEB dzīvības apdrošināšanas klients no Naujenes pagasta Antons Soms: “Ļoti novērtēju šādu SEB dzīvības apdrošināšanas iniciatīvu, koncerts bija lielisks. Novērtēju doto iespēju baudīt koncertu, tas pulcēja lielu skaitu apmeklētāju. Paldies SEB dzīvības apdrošināšanai.”

Arī SEB bankas Daugavpils filiāles pārvaldnieks Viktors Krols jutās gandarīts par rīkoto koncertu un apsveikuma runā pateicās visiem SEB dzīvības apdrošināšanas klientiem, kuri bija ieradušies no visas Latgales – gan no Preiļiem, Līvāniem, gan Rēzeknes, Daugavpils un citām pilsētām.

Šī gada aprīlī SEB dzīvības apdrošināšana uzsāka nelaimes gadījumu apdrošināšanas polišu ar riska segumu 1000 eiro vērtībā dāvināšanu Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcas Traumatoloģijas un ortopēdijas nodaļas pacientiem. SEB dzīvības apdrošināšana kā lielākā uzkrājošās dzīvības apdrošināšanas akciju sabiedrība Latvijā šogad pasniegs vēl nebijušu dāvanu visiem Latvijas pirmklasniekiem, uzsākot skolas gaitas. Pirmklasnieki dāvanā saņems nelaimes gadījumu apdrošināšanu uz vienu gadu ar riska segumu 1000 latu apmērā.

Svarīgi minēt, ka jau 9. gadu pēc kārtas SEB dzīvības apdrošināšana piešķir saviem klientiem papildpeļņu, jo 2009. gadā SEB dzīvības apdrošināšana uzrādīja labus darbības rezultātus. Ņemot vērā piešķirto papildu peļņu, ieguldījumu atdeve klientiem, kuri veido uzkrājumus latos ar garantētu ienākumu, 2009. gadā ir bijusi līdz pat 5.5%.

Uz 2009. gada beigām SEB dzīvības apdrošināšanas kopējais uzkrātais polišu īpašnieku aktīvu kapitāls sastādīja 42,8 miljonus latu, kas veido 23% pieaugumu salīdzinājumā ar 2008. gadu.

Informāciju sagatavoja:
Agnese Strazda