Daugavpilī notiek Uzņēmēju dienas

2009.gada 25. – 26.septembrī Latgales plānošanas reģiona Eiropas Savienības Struktūrfondu informācijas centra darbinieki sadarbībā ar Latgales reģiona attīstības aģentūru ar vienotu stendu piedalījās Uzņēmēju dienās, kas notika Daugavpilī Kultūras un Sporta pilī.


Latgales plānošanas reģiona Eiropas Savienības Struktūrfondu informācijas centra darbinieki piedāvāja apmeklētājiem plašu informāciju par Eiropas Savienības struktūrfondu finansējumu, sniedza konsultācijas uzņēmējiem par biznesa iespējām Latgalē.
ES Struktūrfondu informācijas centra darbiniekus iepriecināja salīdzinoši lielā interese, sevišķi no esošo un topošo uzņēmēju puses par Eiropas Savienības līdzekļu piesaisti savu ideju realizācijai. Tas vieš optimismu ekonomikas izaugsmes tempu pieaugumam reģionā nākotnē.
Latgales plānošanas reģions un Latgales reģiona attīstības aģentūra prezentēja projektu „Joint Water-Based Tourism Offering in Latgale Region and Utena County”/ Water Joy, sniedza informāciju par paveikto projekta ietvaros un piedāvāja iepazīties ar Latgales reģiona tūrisma informāciju. Izstādes dalībniekiem bija iespēja saņemt projekta ietvaros tapušo tūrisma brošūru „Divu mēnešu brīvdienas”. Tūrisma informācija interesēja viesus no citiem reģioniem gan Latvijā, gan Krievijā. No ceļotāju puses tika izteikta vēlme pieejamos informatīvos materiālus lasīt arī krievu un angļu valodās.
Izstāde bija labi organizēta un apmeklēta, par ko jāpateicas tās organizatoriem Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerai.