Daugavpilī uzstādītas 5 jaunas Tele2 bāzes stacijas

„Mēs turam doto solījumu un strauji turpinām attīstīt Tele2 sakaru tīklu visā Latvijā. Katru nedēļu darbu sāk vismaz divas jaunas Tele2 bāzes stacijas. Paralēli sakaru tīkla attīstībai šogad plānots dubultot arī Tele2 klientu apkalpošanas centru skaitu. Mūsu mērķis ir nodrošināt draudzīgus un kvalitatīvus mobilos sakarus par vislabāko cenu,” stāsta Jānis Spoģis, Tele2 mārketinga direktors.

Šobrīd Tele2 ir sācis darbu pie sakaru tīkla plānveida modernizācijas, ieviešot jaunākās un modernākās sakaru tīkla iekārtas, ko piegādā pasaulē vadošais mobilo sakaru aparatūras ražotājs Nokia Siemens Networks. Bāzes staciju modernizācijas laikā, ja būs nepieciešams, tehniskie darbi tiks veikti naktīs, tāpēc Tele2 klientiem nav jāuztraucas par iespējamiem sakaru traucējumiem.

Kopā ar iepriekš minētajām bāzes stacijām šogad visā Latvijā ir uzstādītas jau 94 jaunas Tele2 GSM un 3G bāzes stacijas. Arī Daugavpilī un Daugavpils rajonā Tele2 pārklājums šogad jau ticis paplašināts, uzstādot 7 jaunas 3G un GSM bāzes stacijas.

Tele2 ir vadošais mobilo sakaru operators Latvijā ar vislielāko klientu skaitu – vairāk nekā 1.1 miljons aktīvu lietotāju. Saskaņā ar Omnibus aptaujas Mobilo telefonu tirgus datiem, Tele2 tīklu izvēlējušies vairāk nekā 50% no visiem Latvijas mobilo sakaru lietotājiem.

Par Tele2

Tele2 filozofija ir piedāvāt augstu kvalitāti par labāko cenu. Uzņēmums piedāvā pēcapmaksas un priekšapmaksas mobilo sakaru pakalpojumus ar zīmoliem Tele2 un Zelta Zivtiņa. Tele2 darbojas īpaša biznesa klientu nodaļa, kā arī tiek piedāvāti individuāli risinājumi. Tele2 pirmais Latvijā ieviesa trešās paaudzes mobilo sakaru pakalpojumus, tostarp video zvanu un ātrāku datu pārraidi. 2007. gada Reputācijas topā Tele2 tika iekļauts desmit labāko uzņēmumu skaitā, bet Dienas Biznesa un Data Serviss apkopotajā Intelektuālā kapitāla Top 50 Tele2 ir otrā vieta. Kampaņā Laba Servisa Mēnesis 2008 Tele2 tika apbalvots kā viens no uzņēmumiem ar labāko klientu servisa kvalitāti.

SIA Tele2 ir Tele2 AB grupas uzņēmums. Tele2 nodrošina mobilos sakarus, datu pārraidi, fiksētos telekomunikāciju un interneta pakalpojumus vairāk kā 25 miljoniem klientu 15 valstīs. Latvijā Tele2 pakalpojumus lieto vairāk nekā 1.1 miljons klientu jeb puse valsts iedzīvotāju – tā ir labākā rekomendācija, ko uzņēmums var saņemt. Latvija bija pirmā valsts, kur Tele2 kļuva par līderi mobilo sakaru tirgū.

Kontaktinformācija:
Elija Krauze
“Tele2” Sabiedrisko attiecību konsultante
29272963, elija.krauze@prs.lv