Atklātas un iesvētītas Pilsonības migrācijas lietu pārvaldes Preiļu rajona nodaļas jaunās telpas

12. oktobrī Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Preiļu rajona nodaļas kolektīvu un vadītāju Ilmāru Vaikuli jaunajā mājvietā, Rēzeknes ielā 26, sveica PMLP priekšnieks Vilnis Jēkabsons, Preiļu novada domes priekšsēdētāja vietnieks Oļegs Hļebņikovs, Preiļu novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Anita Loginova un kaimiņu rajonu pārstāvji, vēsta Preiļu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Paegle. Nodaļas jaunās telpas iesvētīja Preiļu Romas katoļu draudzes priesteris Māris Laureckis.


Vilnis Jēkabsons pauda viedokli, ka Preiļu rajona nodaļas klienti turpmāk varēs saņemt pakalpojumus ērtākās un mājīgākās telpās nekā līdz šim, arī darbiniekiem tajās strādāt būs daudz patīkamāk. Savukārt Ilmārs Vaikulis izteica gandarījumu, ka, darbiniekiem strādājot vienā telpā, tiks vienkāršots klientu apkalpošanas process un tiks uzlabota sniegto pakalpojumu kvalitāte un efektivitāte.
Tā kā klientu apkalpošanas zāle atrodas 1. stāvā, tā pielāgota arī klientiem ar kustību traucējumiem un vecākiem ar mazuļiem ratiņos.