Latgalē ir jaunieši ar teicamām idejām

Projekta nosaukums: „Latgales Jauniešu ideju banka”
Projekta realizācijas laiks: 21.05.2007.-3.09.2007.
Projektu atbalstīja: Bērnu un ģimenes lietu ministrija
Projekta īstenotāji un organizatori: Biedrība jauniešu klubs „Krasts”


Šī projekta ietvaros bija ieplānots divu dienu interaktīvais seminārs.

Semināra nosaukums: „Ideju banka”
Semināra norises vieta: Atpūtas bāze „Ezerkrasti”, Rēzeknes rajons.
Semināra dalībnieki: 44 jaunieši no 15-25 gadiem no Latgales dažādām pilsētām un pagastiem, 3 pieaugušie cilvēki (Starp viņiem Krāslavas novada domes pārstāvis) un trīs bērni vecumā līdz 12 gadiem.

Semināra programma bija daudzveidīga. Interesanta bija “Simulācijas spēle”, bet pats vajadzīgākais bija darbs ar psihologu un iespēja pamēģināt īstu psiholoģisko meditāciju.
Bet darbs grupās „Jaunu ideju rītausma” un „Visforšākie jaunieši šeit, Latgalē!” ir reāla iespēja vērsties Bērnu un ģimenes lietu ministrijā ar konkrētiem piedāvājumiem.

Šī projekta ietvaros bija izdots un izplatīts Latgales pilsētās un pagastos informatīvais buklets, kurā bija kontaktinformācija par tām jauniešu organizācijām, kuras mums bija izdevies atrast.

Ja Jūs esat ieinteresēti par tiešākas informācijas saņemšanu, kas skar semināra norisi, kā arī par pašu projektu un par jauniešu kluba „Krasts” pieredzi strādājot neformālās izglītības jomā, ja Jūs esat ieinteresēti sadarboties ar mums, ja Jūs gribat uzzināt kā strādā Krāslavas rajona jaunatnes padome un Krāslavas pilsētas jaunatnes padome, ja Jūs vēlaties, lai mēs pie Jums novadītu “Simulācijas spēli”, lūdzam rakstiet mums uz elektronisko adresi klubs.krasts@inbox.lv

Mēs esam atvērti jauniem kontaktiem!

Mēs esam gatavi dalīties ar savu pieredzi.

Olga Buhalova, projekta „Latgales Jauniešu ideju banka” projekta vadītāja palīgs.