Daugavpilī notiks konference “Efektīvas, kvalitatīvas un demokrātiskas izglītības organizācija un vadība: skola skolotājiem”

EUROPE DIRECT Dienvidlatgale centrs, Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā un Daugavpils valstspilsētas un Augšdaugavas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes 2024. gada 27. augustā Vienības namā (Rīgas iela 22a, Daugavpils) aicina izglītības nozares darbiniekus uz konferenci “Efektīvas, kvalitatīvas un demokrātiskas izglītības organizācija un vadība: skola skolotājiem”.

Konference piedāvā iespēju veidot plašāku pedagogu izpratni un zināšanas par demokrātisku mācību procesu un veicināt pilsonisko aktivitāti, izzināt ES vērtības un aktualitātes, ielūkoties viedokļu līderu un ekspertu skatījumā uz Latvijas sasniegto ES 20 gadu laikā, iepazīt un vienlaikus izvērtēt mācību un metodiskos materiālus dažādu jomu tematikas integrācijai mācību procesos un izglītojošās aktivitātēs. Konferences otrajā daļā dalībniekiem būs iespēja strādāt darba grupās, praktiski iepazīstot dažādas mācību metodes un instrumentus, kas lieti noderēs darbam ar dažādām bērnu un jauniešu auditorijas grupām.

Konferences_programma

Konferences pauzēs izzinošas sarunas ar  Eiropas Savienības mājas, Kultūras ministrijas ES fondu departamenta Eiropas Savienības kultūras kontaktpunkta, Eiropas Kustības Latvijā, mācību centra “Tomega” un SIA “Brain Games”pārstāvjiem par iespējām, sadarbību un piedāvājumiem.

Pietiekšanās konferencei, aizpildot pieteikuma veidlapu: konference2024.daugavpils.edu.lv/

Pasākumu moderē Marina Isupova, Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes (IP) vadītāja un Oskars Zuģickis, Latgales plānošanas reģions, EUROPE DIRECT Dienvidlatgale centra vadītājs.


Aktuālo informāciju par Europe Direct Dienvidlatgale centra darbību un pakalpojumiem var uzzināt LPR tīmekļa vietnē www.lpr.gov.lv sadaļā Europe Direct Dienvidlatgale, Facebook @EuropeDirectDienvidlatgale. Europe Direct Dienvidlatgale centrs atrodas Saules ielā 15, Daugavpilī.

Papildu informācija: Oskars Zuģickis, “EUROPE DIRECT Dienvidlatgale” centra vadītājs, t.: 26565858, e-pasts: oskars.zugickis@lpr.gov.lv