7. decembrī “Biznesa sarunu brokastis” Balvu novada uzņēmējiem

Ikviens Balvu novada uzņēmējs un lauksaimnieks aicināts piedalīties Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra rīkotajās “Biznesa sarunu brokastīs”, kas norisināsies 7. decembrī no plkst. 10:00 līdz 13:00 Balvu Centrālajā bibliotēkā, Balvos.

Šoreiz Biznesa sarunu brokastis uzsāksim ar izstādes “Mūsējie” atklāšanu, kur  Balvu novada amatnieki, mākslinieki un pārtikas mājražotāji prezentēs savu produkciju. Izstāde ir radusies pēc Balvu Centrālās bibliotēkas iniciatīvas un īsi pirms Ziemassvētkiem notiks jau otro gadu pēc kārtas. Pārsteidzošas lietas un produkti top mūsu novadā, un par to, kā tās ir radušās, mums izstāstīs paši autori! Nepalaid garām šo brīnišķīgo iespēju!

Pasākuma turpinājumā ar vieslekciju uzstāsies Raimonds Platacis – veiksmīgs un pieprasīts, radošajā vidē pazīstams reklāmas speciālists, kurš mārketinga sfērā darbojas jau 14 gadus un ir 2021.gadā izdotās “Grāmata par nonullēšanos” autors. Sarunas laikā uzzināsim par aktualitātēm mārketingā, un kam tieši ir svarīgi pievērst uzmanību reklamējot savu uzņēmumu, kā arī pārdomas par to, ar kādiem izaicinājumiem nācies sastapties mēģinājumos realizēt savu autentisko dzīves formātu pārceļoties no Rīgas uz dzīvi dzimtajā Latgalē, lai sāktu visu no jauna.

Mūsdienīga bibliotēka ir kļuvusi par informācijas saņemšanas un uzkrāšanas centru un sen jau vairs nav tikai grāmatu krātuve! Mūsdienīgā bibliotēkā var atrast ne tikai sev interesantas grāmatas vai žurnālus, bet arī izmantot digitālo tehnoloģiju iespējas – ātrgaitas skenēšanas pakalpojumus un interaktīvo ekrānu radošajā lasītavā, ko pasākuma laikā bibliotēkas darbinieki arī demonstrēs. Bibliotēka piedāvā piekļūt dažāda veida interneta datu bāzēm pilnīgi bez maksas.

Pasākumā klātesošos uzrunās Balvu novada pašvaldības  Domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs, kā vienmēr būs iespēja uzzināt par novada aktualitātēm un uzdot jautājumus.

Programmā:

  1. Izstādes “Mūsējie” atklāšana.
  2. Raimonda Platača vieslekcija.
  3. Bibliotēkas pakalpojumu prezentācija un informācija par pieejamo literatūru uzņēmējdarbības attīstībai.
  4. Sarunas un diskusijas pie kafijas tases un ne tikai.

Lūdzam reģistrēt savu dalību pasākumā līdz 5. decembrim plkst.15:00, aizpildot anketu: ej.uz/biznesabrokastis12 vai zvanot Mārītei Orniņai –  26355954.

Avots: zlbc.lv/?p=10521